Projects

PROJECTER

Københavns Lufthavn

 

Da den store Airbus 380 kom til københavn.

 

Under udbygningen af Københavns lufthavn skulle der bygges en helt ny forlængelse på Finger C. Der skulle der blandt andet laves automatiske Branddører mod nogle af indgangene.. Mange sluse dører blev monteret med svingdør automatikker.

Københavns lufthavn kører med Gate styringer som overvåges via blandt andet microswitches på pumper og automatikker, og derved skulle vi få det hele til at spille tæt sammen med deres nuværende system.

Sikkerheden var i top også i form af klemsikkerhed og farer for at blive ramt af dørene. Her Fik vi lavet en god løsning i samarbejde med Assa abloy og CPH.

Køge Kyst

 

Vi havde fingeren med i flere af bygningerne i køge..

 

På billedet er en special løsning til en restaurant ved siden af biografen Hvor de ønskede en special løsningen. Denne løsning blev også benyttet på taget ved ilum i københavn.

Dette er en løsningen med en halv cirkel og et lige front pati + Varme tæppe i loftet. Dette var en mere elegant måde istedet for at lave en stor klodset firkantet løsning.

 

sjællands universitetshospital, Køge

 

Når man udvider en bygning skal der større flow dører i.

 

Køge hospital skulle have ny hovedindgang og udvide yderligere.. Så valget faldt på en karrusel type dør som vi fik integreret i det nye front pati.

 

Denne type er meget bedre til at holde den kolde luft ude!

 

Der var et par special løsninger som blandt andet gjorde det muligt for rengøringen at støvsuge nemmere is karruseldøren.

Senere blev den ombygget til at kunne åbne midten helt op i special tilfælde.

 

 

Kontakt os

Søen 87, 2690 Karlslunde

Tlf: 29 78 72 12

PROFIL

Montører af normale og special automatik løsninger både svingdøre, skyde døre og karruseldør døre.

© Copyright 2018. All Rights Reserved.